Herfst in zicht

De herfst in in zicht. Het einde van de zomer nadert en het is iets waar ik ontzettend naar uitkijk. De zomer is prachtig, maar ik verlang weer naar de frisse lucht en zodra je buiten komt, de koude lucht je neus door voelt gaan.

De herfst waarin de natuur zijn warme kleuren krijgt en haardvuurtjes weer worden aangestoken.

De herfst geeft mij altijd de mogelijkheid om te genieten van de zon, de regen, de kou en de warmte. Het is een seizoen wat me dicht aan het hart ligt en waarin ik me thuis voel.

Wat vind jij fijn aan de herfst?

One Reply to “Herfst in zicht”

  1. Ik word ook zo blij van de herfst. De bomen die langzaam verkleuren, lekker onder een dekentje wegkruipen met warme chocomel of thee, genieten van het mooie gouden uurtje aan het eind van de middag. Ja, ik ben blij dat het weer herfst is.

Geef een reactie