Salada di batata | Antilliaanse aardappelsalade

Dit recept staat al een tijdje online op mijn YouTube kanaal, maar nu ik dit recept de afgelopen vakantie een paar keer heb gemaakt, wilde ik het ook hier nog delen.

Ingrediënten

  • ongeveer 1,5 kilo aardappelen
  • 2 tot 3 paprika’s
  • 1 rode ui
  • 4 eieren
  • 1 pot augurk(blokjes)
  • 4 stengels bleekselderij
  • 4 tot 5 eetlepels mayonaise
  • zout & peper
  • Badia complete seasoning (te koop bij de toko)

Normaal doe ik er ook nog een blikje Mexico melange van Bonduelle doorheen, maar die was ik deze keer vergeten.

Deze salade is altijd een hit tijdens een (vega) BBQ en vliegt er dan ook doorheen. Je kan voor een vegan versie de eieren weglaten, eventueel extra groenten toevoegen en de mayonaise vervangen voor vegan mayo. Bijvoorbeeld Remia mayolijn.

Eet smakelijk!

Liefs, Lori

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *